20200515_225817_edited.png

Tuntuuko sinusta, että olet valmis

​kulkemaan läsnä muutoksessasi?

tuntemaan kehosi ja luottamaan vaistoihisi?

antamaan tilaa uuden versiosi kasvamiselle?

 

_MG_9974.jpg

Tarjoan sinulle mahdollisuuden löytää elinvoimasi ja vapautesi olla sinä.

Matkamme varrella sain uskallusta, voimaa ja rohkeutta kulkea omaa polkua mieheni kanssa, sinä meidän rinnalla. Autoit minua vahvistamaan kykyäni kuunnella kehoani ja mieltäni. Ahdistus, pelko ja epäusko kehooni synnyttäjänä muuttuivat rauhalliseksi odotukseksi ja onneksi. Autoit minua kuoriutumaan epävarmuuden kuorestani ja vahvistamaan uskoani luottamaan kehooni synnyttäjänä. Synnytyksessä tunsin itseni määrätietoiseksi ja uskalsin heittäytyä vaistojen vietäväksi. Olin valmistautunut synnytykseen hyvin, mutta sinun kanssa oli ihanaa pureutua pintaa syvemmälle [...]

Tervetuloa Luonnollisen Alun äärelle.

​Nimeni on Elina Palosaari.

Olen toiminut synnytysalalla doulana, synnytysvalmentajana ja valokuvaajana vuodesta 2015 lähtien. Tieni on johdattanut minut kohtaamaan perheiden kanssa, joiden kanssa olen saanut kasvaa kohti parasta versiota itsestäni. Synnytysalan ammattilaisuuttani täydentävät monenlaiset koulutukseni lääkäri Eva Reichin lempeä mielikehoterapian, hengityksen ja äänen, kliinisen aromaterapian, yrttihoitojen ja shamanismin parissa. Taustaltani olen uskontotietelijä ja kulttuurien tutkija.

Työssäni toimin puhtaista intentioista käsin, joiden juuret ovat syvällä sydämessäni ja henkilökohtaisessa kehosielu-työskentelyssä. Minulle on tärkeää, että välillämme on aito yhteys ja luottamus koko yhteisen matkamme ajan. Yksi osa tätä aitoa yhteyttä on lupaukseni kulkea muutoksien läpi vierelläsi. Vain tekemällä itse tämän saman työn koen pystyväni antamaan sinulle lupauksen kulkea läsnä rinnallasi omassa muutoksessasi koko olemuksellani.

 

Ammattilaisena seison tukevasti maaperällä, jossa ammennan tietotaitoja niin holistisista perinteistä kuin tieteestä. Kanssakulkijana minulle on tärkeintä auttaa sinua vahvistamaan yhteyttäsi itseesi, kehoosi, vauvaasi ja kumppaniisi. Ihmisenä voimavaranani nousevat luonnosta ja luovasta tavasta olla maailmassa.

 

​Luonnollinen Alku on

raskautumisen ja hedelmöittymisen

raskauden ja synnytyksen

vanhemmuuden ja elämänmuutoksien

 

hetkissä läsnä.

 

Tarjontaani kuuluvat aina kanssasi yhdessä sovitut henkilökohtaiset opastukset, mielikehohoidot, doulapalvelut, valokuvaukset ja seremoniat. Yksilöpalveluiden lisäksi järjestän vuosittain monenlaisia kursseja ja työpapoja sekä ylläpidän Synnytysportaali-yhteisöä tällä sivustolla.

 

_MG_19_0.jpg

Luodaanko yhdessä tila kasvullesi?

_MG_8247_edited.jpg

Doulatuki raskautumiseen ja raskausaikaan

_MG_3472.JPG

Doulatuki synnytykseen ja

vanhemmuuteen

_MG_0092.JPG

Lempeä mielikehoterapia ja

elämänmuutos

IMG_3763.JPG

Synnytyskurssit ja

työpajat

_MG_11_0.jpg

Synnytysportaali

yhteisö

Elina Palosaari

luonnollinenalku@gmail.com

 

Arwokas - aikuisten ja lasten hyvinvointitila

Puistokatu 18, Turku

Turku, Lohja, Helsinki ja etäpalvelut

Luonnollinen Alku

© Kuvat, tekstit, verkkosivut Elina Palosaari 2016-2020