mielikehoterapia doula synnytys raskaus raskautuminen

Elinvoimaa ja vapautta

Gentle Bio-Energetics -lempeä kehon bioenergiaterapia

Gentle Bio-Energetics on lääkäri Eva Reichin kehittämä lempeä hoitomuoto. Eva näki isänsä psykoterapeutti Wilhelm Reichin tavoin, että kehoa hoitamalla pääsemme vapautumaan kevyesti ja nopeasti kokemuksista, jotka rajoittavat elinvoimaamme ja hyvinvointiamme lisäämällä pelkoja ja ahdistusta. Gentle Bio-Energetics hoidot tukevat erityisen hyvin synnytykseen valmistautumista ja synnytyksestä palautumista. GBE-hoidot auttavat mm.

peloissa ja pettymyksien käsittelyssä,

leikkauksien, toimenpiteiden ja puudutteiden jälkeen,

pitkän synnytyksen ja shokkitilanteiden läpikäymisessä,

raskautumisessa ja keskemenon ehkäisyssä

keskenmenon ja abortin jälkeen

väkivallasta eheytymisessä

 

Gentle Bio-Energetics -kehon bioenergiaterapialla voi hoitaa verbaaleja ja non-verbaaleja kokemuksia, omaa synnytyskokemusta ja kohtuaikaa. Työnsä kautta Eva näki miten paljon näillä on vaikutusta elämäämme ja tuleviin synnytyksiimme. Kaikki GBE-hoidot ovat turvallisia ja sopivat kaikenikäisille.

Hoitokäynti aikuiset ja nuoret 90 min / 65 euroa (sis. alv 24%)

Hoitokäynti raskaus- ja/tai post partum ajalle 60 min / 54 euroa (sis. alv 24%)

Vauvat ja alle 10-vuotiaat 60 min / 54 euroa (sis. alv 24%)

GBE™ -synnytykseen valmistava hoitosarja

Hoitosarja antaa apua mm. jos sinulla on ollut leikkauksia tai onnettomuuksia elämäsi aikana, edellinen synnytyksesi oli pitkä tai sisälti paljon toimenpiteitä, sinulla on fyysisiä tai psyykkisiä kipuja raskaudenaikana, olet väsynyt tai huonovointinen. Hoitosarjan avulla voit haluta vain varmistua, että kehosi on tasapainossa.

3 x Gentle Bio-Energetics™ hoitoa / 172 euroa (sis. alv 24%)

GBE™ -synnytyspelkohoitosarja

Hoitosarja antaa apua kun koet synnytyspelkoa riippumatta siitä miten voimakasta tai pitkäaikaista se on.

​​

4 x Gentle Bio-Energetics™ hoitoa / 220 euroa (sis. alv 24%)

GBE™ -synnytyksestä palautumista tukeva hoitosarja

Hoitosarja antaa apua sinulle ja vauvallesi mm. jos synnytys oli pitkä, sisälti paljon toimenpiteitä, vauva syntyi imukuppiavusteisesti tai keisarinleikkauksella, sinulla on fyysisiä tai psyykkisiä kipuja synnytyksen jälkeen, olet väsynyt tai huonovointinen, vauva on kipuinen tai itkuinen, vauva nukkuu huonosti, kiintymyssuhteen luomisessa on haasteita. Hoitosarjan avulla hoidetaan ÄitiVauvaa ennen uutta raskautumista.

2 x Gentle Bio-Energetics™ hoitoa äidille ja 2 x Gentle Bio-Energetics™ hoitoa vauvalle / 184 euroa (sis. alv 24%)

GBE™ -synnytyspettymys- tai -traumahoitosarja perheelle

Hoitosarja on suunniteltu tueksi perheelle, joka on kokenut synnytyspettymyksen tai synnytystrauman riippumatta siitä minkä tasoinen kokemus tai miten kauan kokemuksesta on. Hoitamalla synnyttäjää, vauvaa ja kumppania tai tukihenkilöä synnytyskokemus saadaan hoidettua kokonaisvaltaisesti. Hoitosarjasta on apua mm. jos synnytys oli pitkä, sisälti paljon toimenpiteitä, vauva syntyi imukuppiavusteisesti tai keisarinleikkauksella, synnyttäjä koki synnytysväkivaltaa, sinulla on fyysisiä tai psyykkisiä kipuja synnytyksen jälkeen, olet väsynyt tai huonovointinen, vauva on kipuinen tai itkuinen, vauva nukkuu huonosti, kiintymyssuhteen luomisessa on haasteita.

3 x Gentle Bio-Energetics™ hoitoa äidille, 2 x Gentle Bio-Energetics™ hoitoa vauvalle ja 1 x Gentle Bio-Energetics™ hoito kumppanille tai tukihenkilölle / 284 euroa (sis. alv 24%)

Elina Palosaari

luonnollinenalku@gmail.com

 

Arwokas - aikuisten ja lasten hyvinvointitila

Puistokatu 18, Turku

Turku, Lohja, Helsinki ja etäpalvelut

Luonnollinen Alku

© Kuvat, tekstit, verkkosivut Elina Palosaari 2016-2020