mielikehoterapia doula synnytys raskaus raskautuminen

Elinvoimaa ja vapautta

Raskausajan hoidot

Synnytykseen valmistautuminen ja siitä palautuminen ovat merkittävä osa perheen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Valmistautuminen ja palautuminen voivat olla monennäköistä - ne voivat olla lempeää keskustelua, jonka aikana etsimme yhdessä ratkaisuja kysymyksiinne ja tutustumme raskauden, synnytyksen ja vanhemmuuden maailmaan - ne voivat olla lempeää kehotunneterapiaa, jonka avulla pääset pehmeästi sulattamaan pelkoja ja lukkoja kehostasi pois - se voi olla syvärentouttavaa hoitoa, jonka aikana pääset vapautumaan stressistä ja kehon epätasapainoa ylläpitävistä tekijöistä, joilla voi olla vaikutusta muun muassa vauvan tarjontaan.

Kaikki tarjoamani hoidot ja rentoutusohjaukset ovat turvallisia ja sopivat vauvasta isoäitiin.

Raskausajan kehoa tasapainottava hoito

Eri asennoissa tehtävä lempeä kehoa ja erityisesti lantionaluetta rentouttava hoito. Hoidossa käydään läpi eri alueiden ligamentteja ja kireyksiä tehden kehoon lisää tilaa tasapainon saavuttamiseksi. Hoito on hyvä aina ennen synnytystä. Hoidolla voi olla vaikutusta vauvan tarjotaan esimerkiksi perätilaan tai poikkitilaan.

60 min / 82 euroa (sis. alv 24%)

Synnytykseen valmistava hoito

Lähestyykö laskettu aika, mutta synnytystuntemuksia ei kuulu?

Tervetuloa lempeään syvärentouttavaan, lantiota tasapainottavaan ja kehomieltä synnytykseen valmistavaan hoitoon, jossa käydään synnytykselle tärkeitä kehonalueita läpi poistaen kireyksiä, rentouttaen ja hellästi stimuloiden.

90 min / 127 euroa (sis. alv 24%)

Elina Palosaari

luonnollinenalku@gmail.com

 

Arwokas - aikuisten ja lasten hyvinvointitila

Puistokatu 18, Turku

Turku, Lohja, Helsinki ja etäpalvelut

Luonnollinen Alku

© Kuvat, tekstit, verkkosivut Elina Palosaari 2016-2020