mielikehoterapia doula synnytys raskaus raskautuminen

Elinvoimaa ja vapautta

Syvärentouttavat kehohoidot

Aroma Gua Sha™ -hoito

Aromaterapeuttisessa guashauksessa käsitellään fasciaa ja syväkudosta samalla stimuloiden meridiaaneja aromaterapian auttaessa lempeästi tunteiden vapauttamisessa ja tasapainottamisessa. Hoito avaa lihaskalvoja, rentouttaa lihaksia ja syväkudosta, parantaa verenkiertoa, lisää aineenvaihduntaa, vapauttaa tehokkaasti kireyksiä ja poistaa kuona-aineita. Gua Sha tulee perinteisestä kiinalaisesta lääketieteestä ja tarkoittaa kampaamista (gua) ja sinistä (sha). Työvälineenä käytetään luusta tai kivestä tehtä lastaa, jolla käsitellään kehon eri alueita riippuen hoidettavan tilanteesta.

 

Hoidossa hyödynnetään luonnollista aromaterapiaa tavalla, joka on turvallista myös raskaanaolevalle, synnyttäneelle ja imetysikäisille pienille vauvoille imettäjän välityksellä.

30min / 42 euroa (sis. alv 24%)

60min / 82 euroa (sis. alv 24%)

Syvärentounttava Chi Kung -päähieronta

Istuma-asennossa ja lattiatasossa patjalla tehtävä lempeä ja erittäin rentouttava hoito, jossa käsitellään yläselän, niskan, kasvojen ja pään alueet keskittymällä näiden alueiden tärkeimpiin akupunktiopisteisiin. Pehmeä kosketus, hieronta ja painallukset hemmottelevat mieltä ja kehoa poistaen tehokkaasti jännityksiä. Hoitoa käytetään muun muassa stressiin, unettomuuteen, päänsärkyyn ja huimaukseen.

30-40min / 42 euroa (sis. alv 24%)

Raskausajan kehoa tasapainottava hoito

Eri asennoissa tehtävä lempeä kehoa ja erityisesti lantionaluetta rentouttava hoito. Hoidossa käydään läpi eri alueiden ligamentteja ja kireyksiä tehden kehoon lisää tilaa tasapainon saavuttamiseksi. Hoito on hyvä aina ennen synnytystä. Hoidolla voi olla vaikutusta vauvan tarjotaan esimerkiksi perätilaan tai poikkitilaan.

60 min / 82 euroa (sis. alv 24%)

Synnytykseen valmistava hoito

Lähestyykö laskettu aika, mutta synnytystuntemuksia ei kuulu?

Tervetuloa lempeään syvärentouttavaan, lantiota tasapainottavaan ja kehomieltä synnytykseen valmistavaan hoitoon, jossa käydään synnytykselle tärkeitä kehonalueita läpi poistaen kireyksiä, rentouttaen ja hellästi stimuloiden.

90 min / 127 euroa (sis. alv 24%)

Elina Palosaari

luonnollinenalku@gmail.com

 

Arwokas - aikuisten ja lasten hyvinvointitila

Puistokatu 18, Turku

Turku, Lohja, Helsinki ja etäpalvelut

Luonnollinen Alku

© Kuvat, tekstit, verkkosivut Elina Palosaari 2016-2020