top of page

Rentoudu hetkessä - aromaterapiaa ja akupainantaa synnyttäjille

Rentoudu hetkessä on raskaanaoleville suunniteltu synnytystietotaidon työpaja, jossa sukelletaan yhdessä aromaterapian ja akupainannan hoitavaan ja rentouttavaan maailmaan.

Registration is Closed
See other events
Rentoudu hetkessä - aromaterapiaa ja akupainantaa synnyttäjille
Rentoudu hetkessä - aromaterapiaa ja akupainantaa synnyttäjille

Paikka & aika

03. marrask. 2019 klo 10.00 – 11.30

Oasis Pilates & Yoga, Kerttulinkatu 1a, 20500 Turku, Finland

Tietoa tapahtumasta

Rentoudu hetkessä on raskaanaoleville suunniteltu synnytystietotaidon työpaja, jossa sukelletaan yhdessä aromaterapian ja akupainannan hoitavaan ja rentouttavaan maailmaan. Aromaterapia ja akupainanta ovat molemmat lempeitä työkaluja synnytykseen - ne rentouttavat tehokkaasti ja lievittävät synnytyskipua samalla tukien synnytyksen luonnollista kulkua. Molemmat työkalut ovat helppo oppia oman tukihenkilön kanssa ja hyödyntää omassa synnytyksessä. Työpajassa keskitytään synnytyksen fysiologiaan, eteeristen öljyjen turvalliseen käyttöön ja valintaan, eteeristen öljyjen tuomiseen synnytystilaan ja miten yhdistää eteeriset öljyt eri akupainantapisteisiin. Työpajan yhteydessä on mahdollisuus ostaa synnytysaromaterapiatuotteita.

Elina Palosaari on pohjoisesta Turkuun yli 10-vuotta sitten muuttanut Birth Arts International koulutettu doula ja synnytysvalmentaja, Rentouttava Ääni® -ohjaaja, Gentle Bio-Energetics™ -koulutettu kehoterapiahoitaja ja Rebozo-sertifioitu. Elina on intohimoinen mielen ja kehon tasapainon merkityksen puolestapuhuja niin raskaudessa ja synnytyksessä kuin vanhemmuudessa ja arjessa. Elina on doulana ja valmentajana erikoistunut aromaterapiaan raskauden, synnytyksen ja lapsivuodeaikana, hengitys- ja äänirentoutukseen ja lempeään lukkoja, pelkoja ja traumoja purkavaan kehoterapiamenetelmiin.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page