top of page
Synnytystukituotteet Elle Tens Rebozo Gu

Holistiset

tukituotteet vuokralle

Vuokrattava tuki

raskauden ajaksi, synnytykseen ja postpartum ajalle

Elle Tens laite kotisynnytys synnytysdou

Elle Tens -laite

Elle TENS-laite

+

Uudet elektrodit

​​

 Elle TENS -laite on helppo, turvallinen ja tehokas lääkkeetön kivunlievitys synnytykseen ja synnytyksen jälkeiseen aikaan. Laitteessa käytännöllinen BOOST-nappi supistuksien ajaksi. Vuokraus sisältää patterit, johdot, varajohdot, käyttöoppaat (suomi, englanti), kantopussin ja kaulanauhan. Vuokraus kestää neljä viikkoa ja alkaa tyypillisesti raskausviikolla 38+0.

Elle Tens -vuokraus neljä viikkoa 40 euroa (sis. alv 24%)

Vuokraus + yksilöllinen keskustelutuokio (30min) 70 euroa (sis. alv 24%)

Synnytystukituotteet Elle Tens Rebozo Gu

Synnyttäjän tukikassi

Käsinkudottu Rebozo

Gua Sha -kampa

Äidin Tuki -aromaterapiavoide

​​

Rebozo on meksikolainen käsinkudottu liina, jolla tuetaan odottavaa lempeästi raskaudenaikana ja synnytyksessä. Rebozo tukee raskausvatsaa, voi lievittää kohdun repäisykipuja, korjata vauvan asentoa kohdussa ja auttaa liitos- ja selkäkivuissa. Synnytyksessä se auttaa rentoutumisessa ja kivunlievityksessä. Gua Sha -kampa on kiinalaisen lääketieteen alueelta. Guashaaminen lievittää kipuja, parantaa verenkiertoa ja tukee synnytyshormonien tuotantoa synnytyksessä. Vuokraus sisältää Rebozon ja Gua Sha -kamman lisäksi käsintehdyn aromaterapiavoiteen, joka sopii erinomaisesti raskauteen, synnytykseen ja guashaamiseen sekä pikaesittelyn. Vuokraus kestää 6 viikkoa alkaa tyypillisesti raskausviikolla 36+0.

Synnyttäjän tukikassi -vuokraus kuusi viikkoa 55 euroa (sis. alv 24%)
Vuokraus + yksilöllinen opastus (60min) 135 euroa (sis. alv 24%)

raskaus-synnytys-doula-raskausoulaus-synnytysdoulaus-kotisynnytys-turku-tyks pregnancy-birth-labour-doula-turku-tyks oasis jooga pilates mari sipilä vyöhyketerapia rebozo gua sha aromaterapia elle tens synnytysamme belly bind doula elina

Helios synnytyskitti

18 homeopaattista ainetta

+

Käyttöohjeet

Matkapakkaus kuljetusta varten

Homeopatia on yksi keino tukea lempeästi odottajan ja kohdussa olevan vauvan vointia raskauden, synnytyksen ja synnytyksen jälkeisenä aikana. Helioksen synnytyskitti sisältää 18 erilaista homeopaattista ainesta raskauteen, synnytykseen ja synnytyksen jälkeiseen aikaan. Vuokraus sisältää homeopaattiset aineet, käyttöoppaan, matkapaukkauksen sekä opastuksen käyttöön. Vuokraus alkaa tyypillisesti raskausviikolla 38+0.

Vuokraus neljä viikkoa 30 euroa (sis. alv 24%)

20200515_225834.jpg

BPB -synnytysamme

Ammattitason Birth Pool in a Box Pro -synnytysamme

+

Uusi Birth Pool in a Box Pro -suoja

Vesi on ideaalinen lääkkeetön kivunlievitys synnytyksessä. Vesi tukee synnyttäjää synnytyksen ja vauvaa syntymän aikana lievittäen kipua, helpottaen aktiivista liikkumista ja rentouttaen. Birth Pool in a Box Pro synnytysamme on tukeva ja helppo käyttää. Se on valmistettu ekologisesta kadmium, lateksi ja lyijy vapaasta PVC-muovista. Synnytysammeessa on täytettävä penkki istumisen tueksi, neljä käsitukea ja sisäänrakennettu paikka juomalasille. Sen korkeutta voi säätää. Vuokraus sisältää kuljetuskassin, täyttöletkun, pumpun, adapterit sekä opastuksen käyttöön. Katso lisää täältä ja täältä. Vuokraus alkaa tyypillisesti raskausviikolla 38+0.

Vuokraus neljä viikkoa 165 euroa (sis. alv 24%)

Synnytyksestä palautuminen post partum e

Belly Bind -liina

Batik Benkung Belly Bind -liina

+

Käyttöohjeet

Äidin Tuki -aromaterapiavoide

Benkung Belly Bind -liina on osa malesialaista perinnettä. Sillä tuetaan synnyttäjän palautumista synnytyksen jälkeen. Liinaa käytetään perinteisesti 3-8 viikkoa synnytyksen jälkeen. Belly Bind -liinan käyttö tukee kohdun, vatsalihaksien (erkauma) ja ryhdin palautumista. Sitä voi käyttää sektiosyntymän jälkeen. Vuokraus sisältää suojakassin, käyttöohjeet lisäksi käsintehdyn aromaterapiavoiteen, joka sopii erinomaisesti synnytyksestä palautumiseen. Vuokraus alkaa tyypillisesti muutama päivä/muutama viikko synnytyksen jälkeen riippuen synnytystavasta. Minimi vuokra-aika 3 viikkoa.

Vuokraus kolme viikkoa 45 euroa (sis. alv 24%)

Vuokraus  + yksilöllinen opastus (30min) 70 euroa (sis. alv 24%)

Lisäviikko 15 euroa (sis. alv 24%)

bottom of page