IMG_4052_edited.jpg

Luonnollisen Alun verkkokauppa voimaannuttavaan raskauteen, synnytykseen ja vanhemmuuteen

Ostoksesi voit maksaa suojatusti sähköisellä laskulla.

Rentoutunut mieli, rentoutunut keho -voimalausekortit
Rentoutunut mieli, rentoutunut keho -voimalausekortit

Rentoutunut mieli, rentoutunut keho -affirmaatiokortit raskauteen, synnytykseen ja vanhemmuuteen

Rentoutunut mieli, rentoutunut keho -affirmaatiokortit ovat voimaannuttavat ja sukupuolineutraalit voimalausekortit odottajalle, synnyttäjälle ja tuoreelle vanhemmalle. Affirmaatiokorttien lempeät voimalauseet kasvattavat luottamusta itseensä synnyttäjänä ja vanhempana, omaan kehoon ja kykyihin sekä ja synnytysprosessiin.

 

Kortit auttavat kauniilla olemuksellaan ja rauhallisella tyylillään rentoutumisessa raskauden, synnytyksen ja lapsivuodeaikana. Affirmaatiokorttien viestit tukevat synnytys- ja imetyskuplaa kannustamalla, rohkaisemalla ja valamalla uskoa.

 

Affirmaatiokorttien aiheita ovat aktiivinen liikkuminen, äänenkäyttö, hengitys, imetys, kosketus, kiintymysvanhemmuus, hidas vanhemmuus, lantion rentoutus. Kortit sopivat erityisen hyvin hypnosynnytystä ja äänenkäyttöä (synnytyslaulu) suunnitteleville.

 

Sisältö:
*29 valmista kaunista affirmaatiokorttia ja 1 tyhjä itse täytettävä affirmaatiokorttipohja erikoispaperille tulostettuna

*Affirmaatiokorttien tulostuskoko on noin 9cm x 13cm.  Lopullinen koko riippuu leikkaustyylistäsi.

 *Hinta sisältää tulostetut kortit, postimaksun ja 24% ALV

Affirmaatiokorttien suunnittelija ja tekijä Elina Palosaari on doula, synnytysvalmentaja ja Rentouttava Ääni® -ohjaaja. Affirmaatiokorttien lauseet ovat kehitetty vuosien aikana koettujen synnytys- ja valmennushetkien pohjalta vastaamaan mahdollisimman hyvin todellisia tilanteita, joissa lisäkannustuksesta on erityisen paljon hyötyä.

Rentoutunut mieli, rentoutunut keho -affirmaatiokorttien hinta on

20,90 euroa

Synnytysvalintaopas

- kun haluat rakentaa sillan sinun ja hoitohenkilökunnan välille

Mikä on synnytystoivelista? Miten sellainen tehdään? Mitä minun kannattaa ottaa huomioon synnytystoivelistaani kirjoittaessa? Onko synnytystoivelistalla oikeasti vaikutusta synnytykseeni? Miksi tässä oppaassa puhutaan synnytysvalinnoista eikä synnytystoiveista? Mitä synnytysvalinnat ovat? Minkälaisia valintoja pystyn tekemään synnytykseni tueksi?

 

Tämä opas on kirjoitettu sinulle, joka suunnittelet synnytystoivelistan kirjoittamista, mutta koet olosi epävarmaksi sen suhteen, et ehkä tiedä mitä voit toivoa tai onko synnytystoivelistalla oikeastaan mitään merkitystä synnytyksesi aikana. Olet kenties ensi- tai uudelleensynnyttäjä, suunnittelet synnyttäväsi lääkkeettömästi tai lääkkeiden kanssa, mutta tiedät tilanteestasi riippumatta, että haluat valmistautua synnytykseesi henkisesti, mentaalisesti ja tiedollisesti vielä lisää vaikka olisit käynyt jo toisenlaisessa synnytysvalmennuksessa.

"Synnytykseen ei voi valmistautua" ja "synnytystoivelista on vaatimuslista" ovat myyttejä. Tässä oppaassa tuodaan esille miten synnytysvalintojen pohtiminen ja niiden kirjoittaminen ovat osa mentaalis-henkistä synnytykseen valmistautumista, joka suojelee ja tukee synnyttäjän ja hänen perheensä hyvinvointia. Synnytysvalintojen kirjoittaminen on matka ja prosessi, joka auttaa kulkemaan synnytyksen läpi vanhemmuuteen voimaantuneena, tietoisena ja luottavaisena.

Synnytysvalintaopas on yhdistelmä tietoa, kokemusta, taitoa, vinkkejä ja esimerkkejä todellisista tilanteista, joita perheet kokevat synnytysmatkallaan ja niistä opittuja viisauksia. Opas toimii itsenäisesti hyvänä pohjana synnytykseen valmistautumisessa ja täydentävänä apuvälineenä muiden synnytysvalmennuksien rinnalla. Se on koottu toimivaksi kokonaisuudeksi, joka auttaa synnyttäjää kirjoittamaan synnytysvalintansa helposti, tietoisesti ja kommunikaatiota rakentavalla tavalla.

Opas tarjoaa vastauksia moniin kysymyksiin, lisää itseluottamusta synnytysvalintojen kirjoittamiseen ja lempeitä itsenäisesti kotona tehtäviä läsnäoloharjoituksia, jotka auttavat valmistautumaan synnytykseen itsetuntemuksen avulla. Opas ei anna valmiita vastauksia eikä ohjaa suunnittelussa, vaan sen avulla synnyttäjä tutustuu itseensä synnyttäjänä, löytää varmuutta itsestään ja kirjoittaa synnytystoivelistan, joka tukee tietoista ja aktiivista synnyttämistä sekä yhteistyötä ja kommunikaatiota häntä hoitavan synnytyssairaalan henkilökunnan kanssa.

Synnytysvalintaoppaan kirjoittaja Elina Palosaari on Birth Arts International koulutettu doula ja synnytysvalmentaja, Rentouttava Ääni® ohjaaja, Rebozo-sertifioitu, Gentle Bio-Energetics™ -koulutettu kehoterapiahoitaja, imetys- ja kantovälinetukihenkilö, joka on kulkenut mukana jo yli 100 perheen matkalla.

Asiasanat: synnytystoiveet, synnytystoivelista, synnytyssuunnitelma, synnytysvalinnat, opas, synnytystoivelista malli, esimerkki, pdf, ladattava, raskaus, synnytys, äitiysvalmennus, perhevalmennus, synnytysvalmennus, doulan valmennus, synnytysdoula, synnytys, valinnat, oikeudet

Elina Palosaari

Doula, Gentle Bio-Energetics -hoitaja, valmentaja,

valokuvaaja

Luonnollinen Alku

Puistokatu 18, Arwokas-hyvinvointitila

040 1441 973 

luonnollinenalku@gmail.com

Turku, Lohja, Helsinki ja etäpalvelut

© 2016-2020  Elina Palosaari