Keskustelutuki ja hoidot

Synnytykseen valmistautuminen ja siitä palautuminen ovat merkittävä osa perheen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Valmistautuminen ja palautuminen voivat olla monennäköistä - ne voivat olla lempeää keskustelua, jonka aikana etsimme yhdessä ratkaisuja kysymyksiinne ja tutustumme raskauden, synnytyksen ja vanhemmuuden maailmaan - ne voivat olla kehoterapiaa, jonka avulla pääsette pehmeästi sulattamaan pelkoja ja segmenttilukkoja kehostanne pois - se voi olla syvärentouttavaa hoitoa, jonka aikana pääset vapautumaan stressistä ja kehon epätasapainoa ylläpitävät tekijöistä, joilla voi olla vaikutusta mm. vauvan tarjontaan.

Kehoterapia- ja syvärentouttavat hoidot sopivat lapsista aikuisiin.

Keskustelutuokio Yhdessä

Kun haluat keskustellen käydä läpi sinulle tärkeitä asioita:

edellisen raskauden ja synnytyksen läpikäynti, raskaaksitulo, raskausajan haasteet, vauvan tarjonta, synnytykseen valmistautuminen, synnytyspelko, kivunlievitys, synnytystoivelista, sairaalan käyntänteet, toimenpiteet, kotisynnytys, imetys, kantaminen, synnytyksestä palautuminen, perhepeti, sormiruokailu, kestovaipat

 

Raskautta suunnitteleville, raskaanaoleville,

synnyttäneille, ensisynnyttäjille, uudelleensynnyttäjille, yksinsynnyttäville, pariskunnille ja sateenkaariperheille.

Myös etäpalveluna.

Keskustelutuokion hinta 84 euroa (sis. alv 24%)

 

Gentle Bio-Energetics™ -kehoterapiahoidot

Gentle Bio-Energetics™ on lääkäri Eva Reichin kehittämä lempeä hoitomuoto. Eva näki isänsä psykoterapeutti Wilhelm Reichin tavoin, että kehoa hoitamalla pääsemme vapautumaan kevyesti ja nopeasti kokemuksista, jotka rajoittavat elinvoimaamme ja hyvinvointiamme lisäämällä pelkoja ja ahdistusta. Gentle Bio-Energetics™ hoidot tukevat erityisen hyvin synnytykseen valmistautumista ja synnytyksestä palautumista. GBE-hoidot auttavat mm.

peloissa ja pettymyksien käsittelyssä,

leikkauksien, toimenpiteiden ja puudutteiden jälkeen,

pitkän synnytyksen ja shokkitilanteiden läpikäymisessä,

raskautumisessa ja keskemenon ehkäisyssä

keskenmenon ja abortin jälkeen

väkivallasta eheytymisessä

 

Gentle Bio-Energetics™ -kehoterapialla voi hoitaa verbaaleja ja non-verbaaleja kokemuksia, omaa synnytyskokemusta ja kohtuaikaa. Työnsä kautta Eva näki miten paljon näillä on vaikutusta elämäämme ja tuleviin synnytyksiimme. Kaikki GBE-hoidot ovat turvallisia ja sopivat kaikenikäisille.

Ensimmäinen hoitokäynti 90-120 min / 70 euroa (sis. alv 24%)

Jatkokäynti 45-60 min / 54 euroa (sis. alv 24%)

Vauvat ja alle 10-vuotiaat 30-45 min / 35 euroa (sis. alv 24%)

GBE™ -synnytykseen valmistava hoitosarja

Hoitosarja antaa apua mm. jos sinulla on ollut leikkauksia tai onnettomuuksia elämäsi aikana, edellinen synnytyksesi oli pitkä tai sisälti paljon toimenpiteitä, sinulla on fyysisiä tai psyykkisiä kipuja raskaudenaikana, olet väsynyt tai huonovointinen. Hoitosarjan avulla voit haluta vain varmistua, että kehosi on tasapainossa.

3 x Gentle Bio-Energetics™ hoitoa / 172 euroa (sis. alv 24%)

GBE™ -synnytyspelkohoitosarja

Hoitosarja antaa apua kun koet synnytyspelkoa riippumatta siitä miten voimakasta tai pitkäaikaista se on.

​​

4 x Gentle Bio-Energetics™ hoitoa / 220 euroa (sis. alv 24%)

GBE™ -synnytyksestä palautumista tukeva hoitosarja

Hoitosarja antaa apua sinulle ja vauvallesi mm. jos synnytys oli pitkä, sisälti paljon toimenpiteitä, vauva syntyi imukuppiavusteisesti tai keisarinleikkauksella, sinulla on fyysisiä tai psyykkisiä kipuja synnytyksen jälkeen, olet väsynyt tai huonovointinen, vauva on kipuinen tai itkuinen, vauva nukkuu huonosti, kiintymyssuhteen luomisessa on haasteita. Hoitosarjan avulla hoidetaan ÄitiVauvaa ennen uutta raskautumista.

2 x Gentle Bio-Energetics™ hoitoa äidille ja 2 x Gentle Bio-Energetics™ hoitoa vauvalle / 184 euroa (sis. alv 24%)

GBE™ -synnytyspettymys- tai -traumahoitosarja perheelle

Hoitosarja on suunniteltu tueksi perheelle, joka on kokenut synnytyspettymyksen tai synnytystrauman riippumatta siitä minkä tasoinen kokemus tai miten kauan kokemuksesta on. Hoitamalla synnyttäjää, vauvaa ja kumppania tai tukihenkilöä synnytyskokemus saadaan hoidettua kokonaisvaltaisesti. Hoitosarjasta on apua mm. jos synnytys oli pitkä, sisälti paljon toimenpiteitä, vauva syntyi imukuppiavusteisesti tai keisarinleikkauksella, synnyttäjä koki synnytysväkivaltaa, sinulla on fyysisiä tai psyykkisiä kipuja synnytyksen jälkeen, olet väsynyt tai huonovointinen, vauva on kipuinen tai itkuinen, vauva nukkuu huonosti, kiintymyssuhteen luomisessa on haasteita.

3 x Gentle Bio-Energetics™ hoitoa äidille, 2 x Gentle Bio-Energetics™ hoitoa vauvalle ja 1 x Gentle Bio-Energetics™ hoito kumppanille tai tukihenkilölle / 284 euroa (sis. alv 24%)

 

Syvärentouttavat kehohoidot

Aroma Gua Sha -hoito

Aromaterapeuttisessa guashauksessa käsitellään fasciaa ja syväkudosta samalla stimuloiden meridiaaneja aromaterapian auttaessa lempeästi tunteiden vapauttamisessa ja tasapainottamisessa. Hoito avaa lihaskalvoja, rentouttaa lihaksia ja syväkudosta, parantaa verenkiertoa, lisää aineenvaihduntaa, vapauttaa tehokkaasti kireyksiä ja poistaa kuona-aineita. Gua Sha tulee perinteisestä kiinalaisesta lääketieteestä ja tarkoittaa kampaamista (gua) ja sinistä (sha). Työvälineenä käytetään luusta tai kivestä tehtä lastaa, jolla käsitellään kehon eri alueita riippuen hoidettavan tilanteesta.

 

Hoidossa hyödynnetään luonnollista aromaterapiaa tavalla, joka on turvallista myös raskaanaolevalle, synnyttäneelle ja imetysikäisille pienille vauvoille imettäjän välityksellä.

30min / 36 euroa (sis. alv 24%)

60min / 56 euroa (sis. alv 24%)

Syvärentounttava Chi Kung -päähieronta

Istuma-asennossa ja lattiatasossa patjalla tehtävä lempeä ja erittäin rentouttava hoito, jossa käsitellään yläselän, niskan, kasvojen ja pään alueet keskittymällä näiden alueiden tärkeimpiin akupunktiopisteisiin. Pehmeä kosketus, hieronta ja painallukset hemmottelevat mieltä ja kehoa poistaen tehokkaasti jännityksiä. Hoitoa käytetään muun muassa stressiin, unettomuuteen, päänsärkyyn ja huimaukseen.

30-40min / 36 euroa (sis. alv 24%)

Kehon tasapainoitushoito raskauden aikana

Eri asennoissa tehtävä lempeä kehoa ja erityisesti lantionaluetta rentouttava hoito. Hoidossa käydään läpi eri alueiden ligamentteja ja kireyksiä tehden kehoon lisää tilaa tasapainon saavuttamiseksi. Työvälineitä käytetään muun muassa aitoa Rebozoa, painovoimaa, erilaisia asentoja, pehmeää liikettä, hengitystä ja ääntä. Hoito on hyvä aina ennen synnytystä. Hoidolla voi olla vaikutusta vauvan tarjotaan esimerkiksi perätilaan tai poikkitilaan.

45 min / 42 euroa (sis. alv 24%)

Synnytyksen stimulointihoito raskauden aikana

Lempeä syvärentouttava, tasapainottava ja synnytystä stimuloiva hoito, jossa käydään synnytykselle tärkeitä kehonalueita läpi poistaen kireyksiä, rentouttaen ja akupisteitä stimuloiden.

90 min / 75 euroa (sis. alv 24%)

 

Otan pääsääntöisesti vastaan työhuoneellani arkipäivisin ja Lepotilassa osoitteessa Maariankatu 3b iltaisin ja viikonloppuisin.

Katso myös nämä

Elina Palosaari

Doula, Synnytysvalmentaja, Synnytysvalokuvaaja, Kehoterapiahoitaja

Luonnollinen Alku

Puistokatu 18, Arwokas-hyvinvointitila

040 1441 973 

luonnollinenalku@gmail.com

Turku, Lohja, Helsinki ja etäpalvelut

© 2016-2020 Design by Elina Palosaari