mielikehoterapia doula synnytys raskaus raskautuminen

Elinvoimaa ja vapautta

Kurssit odotukseen, raskauteen, synnytykseen ja vanhemmuuteen

Kuvaavatko nämä lauseet sinua?

Haluat rennomman ja vapautuneemman synnytyksen.

Haluat oppia tunnistamaan synnytyksen eri vaiheet.

Haluat oppia luottamaan omiin ja kumppanisi kykyihin.

Haluat oppia yksinkertaisia ja tehokkaita lääkkeettömiä synnytystyökaluja.

Haluat vapautua peloista ja uskaltaa heittäytyä aaltoihin.

Haluat saada vastauksia kysymyksiisi.

Jos vastasit kyllä edes kerran, olet tullut oikeaan paikkaan.

Odottava.

Voimaannu raskaudessa ja valmistaudu synnytykseen.

 

Raskaus, synnytys ja vanhemmuus ovat luonnollinen osa ihmisen elämänkaarta. Valmistautuminen uuteen elämänvaiheeseen tukee valintojen tekemistä, kasvua ja jaksamista. Pitämissäni odottajille ja synnyttäneille suunnatuissa ryhmissä sekä eri synnytysvalmennuksissa käsittelemme yhdessä raskauden, synnytyksen ja vanhemmuuden mukanaan tuomia muutoksia, niistä syntyneitä tunteita, kehon ja mielen välistä yhteyttä ja kehon muutoksia jokaisen ainutlaatuisuutta arvostaen. Koulutettuna synnytysalanammattilaisena ja luovana akateemikkona, minulla on uniikki näkökulma ja ote teidän kohtaamiseen ja tukemiseen.

Raskauden aikaisella rentoutumisella sekä synnytykseen ja vanhemmuuteen valmistautumisella on positiivisia vaikutuksia hyvinvointiin. Valmistautuminen antaa valmiudet rennompaan ja hellempään synnytykseen sekä tukee  vanhemmuuden alkumetreillä. Synnytysvalmennukseen osallistuminen auttaa tekemään informoituja päätöksiä ja kasvattaa luottamusta kehon luontaisiin kykyihin synnyttää. Valmennukset vähentävät pelkoja ja epävarmuuksia. Niiden aikana kasvat tuntemaan synnytysmaaston, synnytyksen eri vaiheet sekä miten otat luottavaisin mielin synnytystuntemukset vastaan kumppanisi ja/tai tukihenkilösi kanssa käyttäen apunasi erilaisia lääkkeettömiä kivunlievitysmenetelmiä. Näistä lääkkeettömistä synnytystyökaluista ja tekniikoista hyödyt riippumatta siitä  suunnitteletko käyttäväsi lääkkeellistä kivunlievitystä synnytyksesi aikana.

Kaikki valmennukseni ja ohjatut ryhmät ovat saatavilla sekä yksilövalmennuksina että ryhmävalmennuksia Turussa, lähikunnissa ja internetin välityksellä etänä. Lisätietoja eri ryhmistä ja synnytysvalmennuksista löydät alta.

 

Luonnollisen Alun kaupasta löydät Rentoutunut mieli, rentoutunut keho -sukupuolineutraalit affirmaatiokortit, Synnytyslistaoppaan ja erilaisia Gua Sha -lastoja.

 

Voimaannuttavaan raskauteen järjestän sinulle ihanat ja koskettavat Mother Blessing -seremoniajuhlat, jotka ovat juuri sinun näköisesi vaihtoehto perinteisille vauvakutsuille eli babyshower -juhlille.

 

Synnytysmatkallesi vuokraan synnytyskirjallisuutta, Elle TENS-laitetta, Synnyttäjän tukikassia (Rebozo, Gua Sha, aromaterapia), homeopaattista synnytyskittiä, synnytysammetta ja Benkung Belly Bind -liinaa.

Laita minulle viestiä, jos sinulla herää kysymyksiä niin vastaan niihin mielelläni.

Tervetuloa voimaantumaan raskaudessa, synnytyksessä ja vanhemmuudessa!

Elina Palosaari

luonnollinenalku@gmail.com

 

Arwokas - aikuisten ja lasten hyvinvointitila

Puistokatu 18, Turku

Turku, Lohja, Helsinki ja etäpalvelut

Luonnollinen Alku

© Kuvat, tekstit, verkkosivut Elina Palosaari 2016-2020