_MG_5486_edited.jpg

Mother Blessing -äitivauvajuhlat

Mother Blessing -seremoniajuhlat ovat alunperin nousseet länsimaiseen kulttuuriin Navajo-intiaanien pyhästä Blessingways-seremoniasta. Blessingways-nimikettä ei käytetä.

Mother Blessing -seremoniajuhlien tarkoitus on
voimaannuttaa ja välittää rakkautta raskaanaolevalle  tämän loppuraskauden aikana. Matka vanhemmaksi sisältää monia ulottuvuuksia, joista suurin osa voi jäädä täysin näkymättömiin raskaanaolevan läheisille. Mother Blessing -seremoniajuhlat ovat ihanan pehmeät, lämpimät ja jokaista osallistujaa syvältä sisältä voimaannuttavat juhlat pienillä siirtymäriittiä kunnioittavilla seremonisilla mausteilla täytetty juhla. Kuitenkin loppupeleissä Mother Blessing -seremoniajuhlien keskipiste, eli odottava, ja hänen ystäväpiirinsä tyyli, toiveet ja tarpeet vaikuttavat siihen miten intiimit tai kevyet seremoniajuhlista tulevat.
 

Mother Blessing -seremoniajuhlissa keskitytään voimaantumiseen, hemmotteluun ja yhdessäoloon. Yleensä juhlien alussa on erilaisia ohjelmanumeroita, joiden jälkeen loppu päivä vietetään nauttien yhdessä hyvästä ruoasta. Seremoniajuhlien kesto voi olla 3-8 tuntiin riippuen osallistujien määrästä ja heidän toiveistaan.

Doula ja valmentaja Elina on kokenut Mother Blessing -seremoniajuhlien vetäjä, voimaannuttava valokuvaaja ja naistenpiirienvetäjä. Elinalla on erinomainen kyky lukea seremoniajuhliin osallistuvia ja synnyttää juuri heidän näköisensä luottamuksellinen, rakastava ja hoivaava tila seremoniajuhlien osallistujien ympärille.

Mother Blessing -all inclusive

60 minuutin tapaaminen ennen seremoniajuhlia

Käytännön järjestelyt

Seremoniajuhlatilat ja koristelut

Seremoniajuhlien valokuvaus

4 tunnin ohjattu Mother Blessing -seremoniajuhla

 Tapaan teidät noin tunnin verran ennen Mother Blessing-seremoniajuhlia. Tapaamisen aikana tutustumme juhlittavan tyyliin, toiveisiin ja tarpeisiin kattavasti sekä sovimme kaikesta tärkeästä. Hankin ja valmistan kaiken tarvittavan (paitsi ruoka) ja lähetän jokaiselle kutsuvieraalle oman kutsun juhliin. Hostaan eli vedän seremoniajuhlien ohjelmanumerot aloituksineen ja lopetuksineen, minkä jälkeen ilta jatkuu vapaan ruokailun merkeissä. Hostaamisen rinnalla valokuvaan juhlat muistoksi. All inclusive on paketti, joka antaa odottajalle ja hänen läheisimmille ystäville mahdollisuuden keskittyä yhden päivän verran nauttimiseen, voimaantumiseen ja yhdessäolemiseen samalla kun minä huolehdin kaikesta käytännöllisestä. Seremoniajuhlatilaan mahtuu enintään 10 osallistujaa odottajan lisäksi.

Seremoniajuhlat voi järjestää itse itselleen tai ne voidaan järjestää lahjaksi, jolloin seremnoiajuhlat ovat ihana yllätys ystävälle ennen synnytystä ja vanhemmuutta.

360 euroa (sis. alv 24%)

Mother Blessing -työpaja

2 tunnin työpaja päävetäjille

Kirjallinen materiaali

Etätuki sähköpostitse jälkikäteen

Opastan ja autan odottajaa ja/tai hänen ystäviänsä järjestämään juhlittavan näköiset ja ikimuistoiset Mother Blessing -seremoniajuhlat. Käymme yhdessä parin tunnin aikana läpi kaiken tarpeellisen Mother Blessing -seremoniajuhlien järjestämisestä ja mitä on hyvä ottaa huomioon matkan aikana. Työpiiriin kannattaa osallistua muutama, 1-4, vetovastuussa olevaa ihmistä. Työpajan jälkeen tuen teitä matkallanne sähköpostitse.

Tämä on paketti, joka mahdollistaa onnistuneiden ja voimaannuttavien Mother Blessing -seremoniajuhlien järjestämisen heti ensimmäisellä kerralla kokeneen seremoniavetäjän tukemana ja itse juhlat saatte viettää omassa rauhassa, oman ystäväpiirin kesken ilman ylimääräisiä henkilöitä.

95 euroa (sis. alv 24%)

Katso myös nämä

Elina Palosaari

Doula, Gentle Bio-Energetics -hoitaja, valmentaja,

valokuvaaja

Luonnollinen Alku

Puistokatu 18, Arwokas-hyvinvointitila

040 1441 973 

luonnollinenalku@gmail.com

Turku, Lohja, Helsinki ja etäpalvelut

© 2016-2020  Elina Palosaari