_MG_552311_edited_edited.jpg

Luonnollisen Alun piiriryhmät

Jokainen käy läpi muutoksen matkallaan. Yhtälailla yhdenkään meistä ei tarvitse kulkea tätä matkaa yksin.

Luonnollisen Alun piiriryhmissä yhdistyvät perhekahviloiden, vertaistukiryhmien, ystävyyden ja alan ammattilaisen tarjoaman tietotaidon parhaat puolet turvallisessa, lempeässä ja luottamuksellisessa tilassa. Piiriryhmät ovat erinomainen vaihtoehto jännittäjille.

Piirinvetäjä Elina Palosaari on äiti, doula, synnytysvalmentaja, kantoväline- ja imetystukihenkilö, naistenpiirivetäjä ja taiteellisen taustan omaava akateemikko. Olen doulannut vuodesta 2015, valmentanut vuodesta 2016 ja vetänyt naistenpiirejä vuodesta 2017 lähtien. Piiriryhmien myötä haluan tarjota turkulaisille ja varsinais-suomalaisille odottaville ja synnyttäneille mahdollisuuden valmistautua synnytykseen ja voimaantua vanhemmuudessa tavalla, joka perustuu aitoon läsnäoloon, kuuntelemiseen ja toisen kohtaamiseen.  Piiriryhmissä yhdistyvät piirimuotoisen työskentelyn lempeys ja aitous, muiden samalla matkalla olevien kanssa yhteyden muodostamisen merkitys ja tarjoamani kokonaisvaltainen ammattitietotaito.

Täällä sinun on turvallista ilmaista tunteesi, mielipiteesi ja kokemuksesi ilman pelkoa.

BONUS: Vetämilläni piiriryhmillä on mahdollisuus saada ryhmän tarpeisiin räätälöity johdantokurssi Sinun Kiertosi seurassa aiheesta "Johdanto luonnonmukaiseen kiertotietoisuuteen" eli miten tunnistaa luonnonmukaisesti oman kierron hedelmällinen aika ja ovulaatio myös imetyksen aikana.

Tarjoan odottaville perheille kokonaisvaltaisia synnytysvalmennuksia Turussa ja lähikunnissa. Rakentamissani synnytysvalmennuksissa pureudutaan syvällisesti raskauden ajan muutoksiin, synnytykseen osana naisen elämänkaarta ja vanhemmuuteen merkittävänä osana tätä matkaa, johon valmistuminen on yhtä tärkeää kuin synnytykseen valmistuminen. Koulutettuna synnytysalan ammattilaisena, doulana ja synnytysvalmentajana minulla on uniikki näkökulma ja ote teidän kohtaamiseen ja valmentamiseen.

Tutustu myös muihin kokonaisvaltaisiin synnytysvalmennuksiini 

Odottavan piiriryhmä

Odottavan piiriryhmä on synnytykseen ja vanhemmuuteen valmistautuville tarkoitettu luottamuksellinen ja suljettu piiri.

 

Piiri tapaa yhdessä neljä kertaa (yhteensä 8 tuntia) eri teemojen ja kysymysten äärellä. Yhdessä keskustelemme erilaisista raskautta ja tulevaa synnytystä käsittelevistä aiheista rennossa, luottamuksellisessa ja rauhallisessa ilmapiirissä. Piirissä käsiteltäviä aiheita ovat mm. toiveet ja pelot, kivunlievitys, raskausajan keho-mieli muutokset, omat voimavarat, tunteet, tuleva vanhemmuus, imetys, vauva-aika. Piiri on aina osallistujiensa näköinen eli piiriryhmäläiset pystyvät itse vaikuttamaan mistä piirissä keskustellaan. Piiriin otetaan enintään kymmenen odottavaa.

Synnyttäneen piiriryhmä

Synnyttäjien piiriryhmä on synnytyksestä palautuville ja tuoreena vanhempana matkansa aloittaneille ja heidän vauvoilleen tarkoitettu luottamuksellinen ja suljettu piiri.

 

Piiri tapaa yhdessä neljä kertaa (yhteensä 8 tuntia) eri teemojen ja kysymysten äärellä. Yhdessä keskustelemme erilaisista vanhemmuutta ja vauva-arkea käsittelevistä aiheista rennossa, luottamuksellisessa ja rauhallisessa ilmapiirissä. Piirissä käsiteltäviä aiheita ovat mm. oma synnytyskokemus, imetys, omat voimavarat, tunteet, oman vaiston kuunteleminen, vuorovaikutus vauvan kanssa, omien valintojen tekeminen tuoreena vanhempana, parisuhde synnytyksen jälkeen. Piiri on aina osallistujiensa näköinen eli piiriryhmäläiset pystyvät itse vaikuttamaan mistä piirissä keskustellaan. Piiriin otetaan enintään kymmenen synnyttäjää + vauvaa. Lapsesi iällä ei ole väliä, voit tulla myös ilman lasta.

Tarjoan odottaville perheille kokonaisvaltaisia synnytysvalmennuksia Turussa ja lähikunnissa. Rakentamissani synnytysvalmennuksissa ja eri ohjatuissa ryhmissä pureudutaan syvällisesti raskauden ajan muutoksiin, synnytykseen osana naisen elämänkaarta ja vanhemmuuteen merkittävänä osana tätä matkaa, johon valmistuminen on yhtä tärkeää kuin synnytykseen valmistuminen. Koulutettuna synnytysalan ammattilaisena, doulana ja synnytysvalmentajana minulla on uniikki näkökulma ja ote teidän kohtaamiseen ja valmentamiseen.

Tutustu kokonaisvaltaisiin synnytysvalmennuksiini ja ryhmiini:

Katso myös nämä

Elina Palosaari

Doula, Gentle Bio-Energetics -hoitaja, valmentaja,

valokuvaaja

Luonnollinen Alku

Puistokatu 18, Arwokas-hyvinvointitila

040 1441 973 

luonnollinenalku@gmail.com

Turku, Lohja, Helsinki ja etäpalvelut

© 2016-2020  Elina Palosaari