Copy of Chasing the Sun-4.png

Rentouttava Ääni® -hengitys- äänirentoutusvalmennus

Pienryhmät - yksityisvalmennukset - etävalmennukset

Rentouttava Ääni® -hengitys- ja äänirentoutusvalmennus on synnytysvalmennus, jonka ydin lepää ymmärryksessä, että synnyttäminen on luonnollista, turvallista ja vaistonvaraista. Kun synnyttäjä luottaa ja pääsee rentoutuneeseen tilaan, synnytys etenee nopeammin ja kivuttomammin. Tässä synnytysvalmennuksessa pääset oppimaan pehmeässä, mutta hyödyllisessä aikataulussa erilaisia ratkaisuja ja keinoja, jotka auttavat sinua löytämään tasapainon, rentoutumaan raskauden ja lapsivuodeajan aikana, vapautumaan estoista ja synnytyspeloista, lievittämään kipua synnytyksessä ja voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin. Pyrkimykseni on, että kasvat luottamaan ja oivaltamaan, että sinussa on jo kaikki mitä tarvitset synnyttääksesi vauvasi riippumatta siitä missä ja miten aiot synnyttää.

Rentouttava Ääni® -valmennuksessa tieto ja taito kulkevat käsi kädessä. Pienryhmävalmennuksena synnytysvalmennus kestää kolme viikkoa ja jakaantuu kuuteen tapaamiskertaan, joista kolme on tarkoitettu synnyttäjälle ja hänen kumppanilleen hänen halutessaan osallistua tapaamisiin. Muiden tapaamisten aikana paikalla ovat vain synnyttäjät. Jokainen tapaamiskerta sisältää ohjattuja rentoutusharjoituksia, jotka auttamat sinua ja kohtuvauvaasi voimaan hyvin ja kuljettavat pehmeästi kohti synnytystä. Yksityis- ja etävalmennuksissa tapaamisia on yhteensä koolme ja valmennus kestää kuuden tunnin verran. Lisätapaamisia voidaan lisätä rentoutusharjoittelun tueksi.

 

Pienryhmäsvalmennuksen tapaamiset ovat sunnuntaisin ja keskiviikkoisin. Sunnuntaisin keskitymme taitojen harjoittelemisen lisäksi tietoon ja keskiviikkoisin syvennymme ennen kaikkea opitun kertaukseen ja ohjattuihin rentoutusharjoituksiin. Valmennuksen viimeinen sunnuntai on kestoltaan pisin ja se on tarkoitettu erityisesti sinulle ja tukijallesi. Tämän päivän aikana käymme kattavasti läpi synnytyksen fysiologiaa ja hormoneja, harjoittelemme eri synnytysasentoja, lääkkeettömiä kivunlievitysmenetelmiä ja ponnistusta sekä keskustelemme lapsivuodeajasta ajan niin salliessa. Synnytysvalmennukseen osallistuvat pääsevät valmennuksen aikana salaiseen ryhmään, joka tukee synnytystietotaidon oppimista, synnytykseen ja vanhemmuuteen valmistautumista sekä itsenäistä harjoittelua valmennuksen aikana ja sen jälkeen.

Rentouttava Ääni® harjoitukset tukevat sinun ja vauvasi kokonaisvaltaista hyvinvointia raskauden aikana, auttavat valmistautumaan synnytykseen ja vanhemmuuteen, lievittävät kiputiloja, parantavat hapensaantia, lisäävät mielihyvää tuottavien hormonien tuotantoa, auttavat pysymään rentona, lisäävät itsetuntemusta ja luottamusta synnytykseen. Parhaat hyödyt saat kun teet päätöksen sitoutua päivittäisen hyvinvointisi kasvattamiseen jo ennen tähän valmennukseen ilmoittautumista. Olen täällä tukenasi tarjoten sinulle työkaluja matkallesi, mutta en tee harjoituksia tai synnytä puolestasi. Valmennuksessa tarjoamani henkilökohtaisen ohjauksen myötä annan sinulle kokemuksella hyväksi huomatut harjoitukset ja työkalut, jotta sinulla on kaikki tarvittava saavuttaaksesi unelmiesi synnytyksen. Tapaamisiin osallistuessaan tukijasi/kumppanisi oppii tukemaan sinua raskaudessa, synnytyksessä ja vanhemmuudessa suojellen synnytys- ja imetyskuplaasi. Valmennuksesta saatte molemmat varmuutta ja mielenrauhaa.

Rentouttava Ääni® -synnytysvalmennus on sinulle, joka haluat oppia rentoutumaan, vapautua estoista ja synnytyspeloista, kasvattaa luottamusta itseesi, kehoosi ja tulevaan synnytykseesi - sekä tukijalle, joka haluaa olla osa synnytyskuplaasi, osata tukea sinua ja kohtuvauvaasi lempeästi ja samalla voida itsekin paremmin yhdessä opittujen työkalujen avulla. Tulet synnyttäjänä hyötymään valmennuksesta erityisen paljon, jos elämäsi on hektistä, kehossasi on kireyksiä, tunnet olosi väsyneeksi ja raskaaksi useampana päivänä viikossa. Valmennus sopii kaikille synnyttäjille riippumatta synnytysvalinnoista ja -kokemuksesta. Harjoitukset sopivat kaikille iästä ja taustasta riippumatta.

Rentouttava Ääni® harjoituksien hyödyt:

• tasaa sykettä

• laskee verenpainetta

• stimuloi aivot alfa- ja theta-aivoaalloille

• energisoi ja virkistää

• parantaa hengityksen laatua

• poistaa pelkoja ja ahdistusta

• lisää hallinnan- ja tilantunnetta

• lisää itseluottamusta ja -tuntemusta

• parantaa unta ja ruoansulatusta

• tukee kehon hermostoa

• lisää keskittymiskykyä ja jaksamista

• poistaa kireyksiä kehosta

• parantaa verenkiertoa

• lievittää kiputiloja ja -kokemusta

• lisää synnytyshormoneiden tuotantoa

• tukee ja syventää synnytyskuplaa

• tukee kehoa myötäilevää ponnistamista

• tukee lantionpohjan hyvinvointia

• lisää vuorovaikutusta

• tukee vauvan kehitystä kohdussa

• auttaa vauvaa voimaan hyvin

Rentouttava Ääni® -valmennus on informatiivinen ja toiminnallinen synnytysvalmennus, jossa yhdistyvät näkemykset synnytyksen luonnollisuudesta ja ihmisen kokonaisvaltaisuudesta. Rentouttava Ääni® tekniikat ja harjoitukset saavat vaikutteita ja ne hyödyntävät ääni- ja hengitysterapiaa yhdessä visualisointitekniikoiden ja kehon tasapainoa tukevien liikkeiden kanssa.

Tervetuloa valmistautumaan synnytykseen tavalla, joka on kehollesi luonnollinen ja turvallinen.

"Koin jotain suuria oivalluksia, joita en olisi saanut ilman kurssia. Ymmärsin vihdoin etten voi suorittaa itseäni rennoksi, ja nyt olen ymmärtänyt, mikä edellistä synnytystä on omalta osaltaan hidastanut."

"Aivan ihana valmennus. Tuntuu, että sai paljon sellaista tietoa synnytyksestä ja synnytykseen valmistautumisesta mitä on juuri kaivannut ja mitä muualta ei ole saanut. Kiitos!"

""Meidän vauva syntyi täysin lääkkettömästi rentouttava ääni tärkeimpänä konkreettisena apuna heti supistusten alusta lähtien koko avautumisvaiheen ajan. Lisäksi olin altaassa synnärille tulosta ponnistusvaiheen alkamiseen asti. Synnytys kesti vain 7,5 tuntia ja oli todella kaunis kokemus. En jännittänyt synnytystä lainkaan etukäteen, vaan oli tosi turvallinen ja luottavainen olo ja itse synnytyksessä uskalsin rentoutua ja antautua synnyttämään, keinumaan omassa synnytyskuplassa äänen tukemana. Oli hyvä kombo valmistautumisessa hypnosynnytyskurssi ja sinun rentouttava ääni valmennus!""

Tulevat pienryhmävalmennukset Turussa

Rentouttava Ääni® -hengitys- ja äänirentoutusvalmennus synnyttäjille

9 tuntia / 6 tapaamista / 183 euroa (sis. 24% ALV)

Hinta sisältää henkilökohtaisen valmennuksen pienryhmässä, suljetun ryhmän, kirjallisen materiaalin ja oman ryhmän tarjoaman tuen. Valmennus pidetään historiallisessa ja tunnelmallisessa Arwokas - aikuisten ja lasten hyvinvointitilassa Turun keskustassa Mikaelin kirkon kupeessa osoitteessa Puistokatu 18.

Yksityinen Rentouttava Ääni® -hengitys- ja äänirentoutusvalmennus

Rentouttava Ääni® -hengitys- ja äänirentoutusvalmennus

6 tuntia / 3 tapaamista / 297 euroa (sis. 24% ALV)

 

Hinta pitää sisällään perheen tarpeita kuuntelevan ja niihin mukautetun yksilöllisen valmennuksen, etätuen valmennuskertojen välissä ja kirjallisen materiaalin. Yksityinen synnytysvalmennus pidetään joko oman kotisi rauhassa tai kauniin miljöön keskellä historiallisessa ja tunnelmallisessa Arwokas - aikuisten ja lasten hyvinvointitilassa osoitteessa Puistokatu 18.

Rentouttava Ääni® -hengitys- ja äänirentoutusvalmennus etävalmennuksena

Rentouttava Ääni® -hengitys- ja äänirentoutusvalmennus videopuhelun välityksellä

6 tuntia / 3 tapaamista / 297 euroa (sis. 24% ALV)

 

Hinta pitää sisällään perheen tarpeita kuuntelevan ja niihin mukautetun yksilöllisen valmennuksen, etätuen valmennuskertojen välissä ja kirjallisen materiaalin. Yksityinen synnytysvalmennus pidetään videopuheluna verkon välityksellä ja on siten saatavilla koko Suomessa. Tervetuloa rentoutumaan ja valmistautumaan synnytykseen tavalla, joka on kehollesi luonnollinen ja mielellesi turvallinen.

"Rentouttavan äänen käyttö suurelta osin mahdollisti minulle toivomani luonnollisen ja voimaannuttavan synnytyksen. Erityisesti hengitys- ja mielikuvaharjoitukset auttoivat selviytymään tilanteissa, joissa aiemmassa synnytyksessäni olen joutunut turvautumaan lääkkeelliseen kivunlievitykseen. Koin hallitsevani kipua ja pystyin olemaan aktiivinen synnyttäjä. Synnytyksen edetessä pelko meinasi jossain kohtaa ottaa vallan, mutta synnytyslaulu ja erityisesti hengitys auttoi pitämään ajatukset kasassa, rentoutumaan ja pääsemään siihen ns. synnytyskuplaan. Se auttoi hallitsemaan tuntemuksia, kivun pystyi hengittämään ja hymisemään ohi. Sen avulla pysyin yhteydessä kehooni." -Jatta

"Käytin jo ensimmäisessä synnytyksessäni synnytyslaulua itse opetellusti yhtenä rentoutumiskeinona ja koin sen hyväksi ja luontevaksi. Toisen raskauden aikana huomasin kurssin aiheesta ja ilmoittauduin mukaan ajatuksena oppia lisää äänen käytöstä synnytyksessä.

Rentouttava Ääni -valmennus osoittautuikin paljon laajemmaksi kokonaisuudeksi sisältäen paljon muutakin kuin äänen käyttöä! Kurssin yksi parhaista puolista oli sen antama rauhallinen hetki omaa aikaa, mikä myös muistutti pysähtymään ja rauhoittumaan päivittäin loppuraskauden ajan. Ihana oli myös tavata muita odottajia ja kuulla heidän ajatuksiaan.

Elinan monialainen tietämys tiivistyi selkeäksi kokonaisuudeksi tukemaan toivettani luonnollisesta synnytyksestä. Hänen heittäytymisensä mukaan harjoituksiin antoi myös osallistujille vapautuneen tunteen alkaa kokeilla ääntään. Kurssilla opitusta äänen käytöstä tulee olemaan hyötyä jatkossakin, ei vain synnytyksessä.

Oma synnytykseni sujui lempeästi ilman lääkkeellistä kivunlievitystä, kuten olin toivonutkin. Äänen käyttö helpotti huomattavasti kehon syvärentouttamista ja hengittämistä sekä omaan synnytyskuplaan vajoamista.

Lämmin kiitos Elinalle ihasta kurssista, suosittelen!
" -Maija

Lue lisää palautteita painamalla tästä tekstistä..

Positiivinen synnytys on jokaisen perheen oikeus.

Katso myös nämä

Elina Palosaari

Doula, Gentle Bio-Energetics -hoitaja, valmentaja,

valokuvaaja

Luonnollinen Alku

Puistokatu 18, Arwokas-hyvinvointitila

040 1441 973 

luonnollinenalku@gmail.com

Turku, Lohja, Helsinki ja etäpalvelut

© 2016-2020  Elina Palosaari