raskaus-synnytys-doula-raskausoulaus-synnytysdoulaus-kotisynnytys-turku-tyks pregnancy-birth-labour-doula-turku-tyks oasis jooga pilates mari sipilä vyöhyketerapia rebozo gua sha aromaterapia elle tens synnytysamme belly bind doula elina

Synnytysdoulauspalvelut

Synnytysdoulaus on synnytykseen valmentavaa ja valmistavaa sekä raskaudessa, synnytyksessä ja vanhemmuudessa tukevaa doulausta. Synnytysdoulauspaketeissani yhdistyvät doulan tarjoama tuki ja synnytysvalmentajan tarjoama henkilökohtainen valmennus. Synnytysdoulaus on hyvä vaihtoehto, kun haluat doulan ja valmistautumisen hyödyt sekä raskauden, synnytyksen että synnytyksen jälkeisenä aikana.

 

Synnytysdoulananne kävelen rinnallanne matkanne ajan raskaudesta lapsivuodeaikaan tarjoten teille jatkuvaa emotionaalista, tiedollista, fyysistä ja henkistä tukea juuri niissä asioissa, joissa sitä tarvitsette. Raskauden aikaisten tapaamistemme aikana käsittelemme teille tärkeitä asioita ja aiheita, ja valmistaudumme yhdessä synnytykseen. Tärkeän hetken koittaessa saavun luoksenne ja olen läsnä koko synnytyksenne ajan kunnes vauvanne on noin kahden tunnin ikäinen. Pysyn uuden perheenne tukena synnytyksen jälkeen henkilökohtaisten tapaamisten ja etätuen kautta kunnes vauvanne on kolme kuukautta vanha. Kaikkiin Luonnollisen Alun synnytysdoulauspaketteihin kuuluu aromaterapeuttinen tuki synnytyksen aikana, jos perhe niin haluaa.

Voisinko olla doulasi? Pohditko mikä synnytysdoulauspaketti sopisi parhaiten?
Varaa 30 minuutin tapaaminen kanssani niin autan sinua eteenpäin.

Ensitapaaminen kanssani (30 min) on aina ilmainen eikä sido sinua mihinkään.

Looking for a birth doula? Contact me directly sending email to luonnollinenalku (at) gmail.com.

I do provide my services in English. First meeting (30 min) is always free and does not oblige you into contract with me.

Vierelläsi - synnytysdoulaus

1-2 kahden tunnin tapaamista raskauden aikana tarpeidesi mukaan

Läsnäolo synnytyksessä

Yksi kahden tunnin tapaaminen synnytyksen jälkeen

+

Jatkuva etätuki

Kahden teoksen laina doulakirjastosta

-10% muista Luonnollisen Alun palveluista

Vierelläsi -synnytysdoulauspaketti on valintanne kun huomaatte kaipaavanne doulan tukea ja synnytys on jo lähellä. Tapaamme 1-2 kertaa tarpeidesi ja mahdollisuuksien mukaan tutustuen toisiimme ja toiveisiinne. Synnytykseen osallistuessani tarjoen teille jatkuvan emotionaalisen, tiedollisen, fyysisen ja henkisen tukeni siihen saakka kunnes vauvanne on 2-3 tunnin ikäinen. Synnytyksen jälkeen tapaamme kerran ja tarjoan teille tukea vauvanhoidossa ja synnytyksestä palautumisessa kunnes vauvanne on kolme kuukautta vanha. Vierelläsi -paketti ei sisällä automaattisesti synnytyspäivystystä, mutta päivystysaikaa voi tähän pakettiin ostaa haluamansa määrän. Doulananne teen kaikkeni ollakseni perheenne tukena synnytyksessä ja yleensä tämä onnistuu ongelmitta. Tämä doulapaketti laskutetaan aina toteutuneiden palveluiden mukaisesti ilman piilokustannuksia.

Matkasi tueksi saat kaksi raskautta ja/tai vanhemmuutta käsittelevää teosta lainaan ja -10% muista sinun tarpeisiisi vastaavista Luonnollisen Alun palveluista, kuten esimerkiksi Elle TENS-laitteen, Helios synnytyskitin tai Benkung Belly Bind -liinan vuokrauksesta, Mother Blessing -seremoniajuhlista, raskaus-, synnytys- tai perhevalokuvauksesta tai synnytysvalmennuksesta.

Kysy Vierelläsi -synnytysdoulaus doulapalvelun hintaa

Tukenasi -synnytysdoulaus

2-3 kahden tunnin tapaamista raskauden aikana tarpeidesi mukaan

Neljän viikon synnytyspäivystys vuorokauden ympäri

Läsnäolo synnytyksessä

Yksi kahden tunnin tapaaminen synnytyksen jälkeen

+

Jatkuva etätuki

Kahden teoksen laina doulakirjastosta

-10% muista Luonnollisen Alun palveluista

Tukenasi -synnytysdoulauspaketti on valintanne kun haluatte doulan mukaan matkallenne ja peruspaketti vastaa tarpeitanne. Tukenasi -paketin hinta sisältää 3-4 tapaamista ja neljän viikon synnytyspäivystyksen. Tapaamme 2-3 kertaa raskauden aikana tarpeidesi mukaan tutustuen toisiimme ja toiveisiinne. Synnytykseen osallistuessani tarjoen teille jatkuvan emotionaalisen, tiedollisen, fyysisen ja henkisen tukeni siihen saakka kunnes vauvanne on 2-3 tunnin ikäinen. Synnytyksen jälkeen tapaamme kerran, ja tarjoan teille tukea vauvanhoidossa ja synnytyksestä palautumisessa kunnes vauvanne on kolme kuukautta vanha.

Matkasi tueksi saat kaksi raskautta ja/tai vanhemmuutta käsittelevää teosta lainaan ja -10% muista sinun tarpeisiisi vastaavista Luonnollisen Alun palveluista, kuten esimerkiksi Elle TENS-laitteen, Helios synnytyskitin tai Benkung Belly Bind -liinan vuokrauksesta, Mother Blessing -seremoniajuhlista, raskaus-, synnytys- tai perhevalokuvauksesta tai synnytysvalmennuksesta.

Kysy Tukenasi -synnytysdoulaus doulapalvelun hintaa

Rinnallasi -synnytysdoulaus

3-4 kahden tunnin tapaamista raskauden aikana tarpeidesi mukaan

Neljän viikon synnytyspäivystys vuorokauden ympäri

Läsnäolo synnytyksessä

Yksi kahden tunnin tapaaminen synnytyksen jälkeen

+

Jatkuva etätuki

Neljän teoksen laina doulakirjastosta

Synnytykseen valmistava vyöhyketerapiahoito

Synnyttäjän tukikassi ja Elle TENS

-10% muista Luonnollisen Alun palveluista

Rinnallasi -synnytysdoulauspaketti on valintanne kun haluatte doulan mukaan matkallenne ja täysipaketti vastaa tarpeitanne. Rinnallasi -paketin hinta sisältää 4-5 tapaamista ja neljän viikon synnytyspäivystyksen toivomallesi ajankohdalle. Tapaamme 3-4 kertaa raskauden aikana tutustuen toisiimme ja toiveisiinne. Saatte yksityisen synnytysvalmennuksen toiveidenne ja tarpeidenne mukaan räätälöitynä tai sinä syvärentouttavia hoitoja (sis. raskausajan tapaamisiin). Synnytykseen osallistuessani tarjoen teille jatkuvan emotionaalisen, tiedollisen, fyysisen ja henkisen tukeni siihen saakka kunnes vauvanne on 2-3 tunnin ikäinen. Synnytyksen jälkeen tapaamme kerran ja tarjoan teille tukea vauvanhoidossa ja synnytyksestä palautumisessa kunnes vauvanne on kolme kuukautta vanha.

Matkasi tueksi saat neljä raskautta ja/tai vanhemmuutta käsittelevää teosta, Rebozon, Gua Sha -kamman ja Elle Tens -laitteen lainaan, Äidin Tuki -voiteen ja vyöhyketerapeutin toteuttaman synnytykseen valmistavan vyöhyketerapiahoidon sekä -10% muista sinun tarpeisiisi vastaavista Luonnollisen Alun palveluista, kuten esimerkiksi Helios synnytyskitin tai Benkung Belly Bind -liinan vuokrauksesta, Mother Blessing -seremoniajuhlista, Juuren verso -istukkaprinteistä, raskaus-, synnytys- tai perhevalokuvauksesta tai synnytysvalmennuksesta.

Kysy Rinnallasi -synnytysdoulaus doulapalvelun hintaa

Keisarinnandoulaus

Kaksi kahden tunnin tapaamista raskauden aikana

Läsnäolo suunnitellussa sektiosyntymässä

Kolme tuntia tukea kotona synnytyksen jälkeen

+

Jatkuva etätuki

Kahden teoksen laina

Synnyttäjän tukikassi ja Benkung Belly Bind -liina

-10% yhdestä Luonnollisen Alun palvelusta

Keisarinnan -synnytysdoulauspaketti on valintasi kun tiedät olevasi menossa sektioon ja haluat doulan mukaan matkallesi. Tapaamme kaksi kertaa raskauden aikana ja tutustumme toisiimme ja toiveisiinne. Tapaamisten ja jatkuvan etätuen lisäksi tarjoan emotionaalisen, tiedollisen, fyysisen ja henkisen tukeni sektiosyntymän ajan siihen saakka kunnes tunnet olosi hyväksi leikkauksen jälkeen ja vauvasi on usean tunnin ikäinen. Synnytyksen jälkeen autan kotona kolmen tunnin verran ja tarjoan teille tukea vauvanhoidossa ja synnytyksestä palautumisessa kunnes vauvanne on kolme kuukautta vanha.

 

Ennen synnytystä saat kaksi raskautta ja/tai vanhemmuutta käsittelevää teosta lainaan ja -10% yhdestä valitsemastasi Luonnollisen Alun palvelusta Mother Blessing -seremoniajuhlista, synnytysvalokuvauksesta tai istukkaprinteistä. Raskauden ja synnytyksen tueksi saat Rebozon, Gua Sha -kamman, Äidin Tuki -voiteen ja synnytyksen jälkeen saat tueksesi Benkung Belly Bind -liinan tukemaan palautumistasi.

Kysy Keisarinnan -synnytysdoulaus doulapalvelun hintaa

"Kiitos Ihanalle Doula Elinalle, jolta sain paljon uutta tietoa luonnollisesta synnytyksestä, vinkkejä ja tukea unohtamatta, vaikka oli jo 4. lapsen synnytys tulossa. Teimme yhdessä synnytystoivelistan, jota en yksin olisi niin hyvin osannut tehdä. Doula Elina on todella lämmin ja ymmärtäväinen ihminen, jonka kanssa jo keskustelu on voimaannuttavaa. Häneltä sain tietoa synnytysasennoista ja luonnollisen synnytyksen kulusta, jota osasin sitten omalla hengitykselläni myötäillä paremmin kuin osasin kuvitella etukäteen, Kiitos Doula Elinan tuen joka askeleella synnytyksessä. Hänen kanssaan sain todella voimaannuttavan synnytyskokemuksen ja hänen sekä mieheni tuella sain täysin lääkkeettömän synnytyksen, joka ei vienyt voimia loppuun. En osaa sanoin kertoa, kuinka kiitollinen olen tästä tuesta ennen synnytystä, synnytyksen aikana ja sen jälkeen, myös imetysluottamuksen rakentamisessa. Olen todella onnellinen, että sain juuri Doula Elinan rinnallani kulkemaan läpi loppuraskauden ja synnytyksen, kaikki ei olisi voinut enää paremmin sujua! <3" - Heidi


Synnytysdoulauspakettien hinnat sisältävät matkakulut Turun alueella.

Turun ulkopuolella toteutuvista tapaamisesta veloitetaan erikseen matkakulut.

Katso myös nämä

Elina Palosaari

Doula, Gentle Bio-Energetics -hoitaja, valmentaja,

valokuvaaja

Luonnollinen Alku

Puistokatu 18, Arwokas-hyvinvointitila

040 1441 973 

luonnollinenalku@gmail.com

Turku, Lohja, Helsinki ja etäpalvelut

© 2016-2020  Elina Palosaari