_MG_6001_edited.jpg

Voimaannuttava valokuvaus

Matka vanhemmaksi on ainutlaatuinen jokaisella kerralla. Haluan tarjota sinulle mahdollisuuden ikuistaa muutoksesi ja kauneutesi.

Aloitin kuvaamisen yli kymmenen vuotta sitten. Syvältä sydämestäni kumpuava lahjani tässä työssä on kykyni nähdä voimasi ja valosi, jonka olemassaoloa et välttämättä muista. Haluan kuvillani vahvistaa sinua, auttaa sinua luomaan yhteyden uudestaan itseesi tällä matkalla, joka irrottelee juuriasi ja kuljettaa sinua uusien kokemuksien ja tuntemattomien määränpäiden luokse.

Jokainen keho on kaunis ja ainutlaatuinen. Jokainen matka on muistamisen arvoinen.

Voimaannuttava raskausajan valokuvaus

90 minuutin voimaannuttava valokuvaus

5 parasta kuvaa muokattuna sähköpostiin

Lisäkuvien ostomahdollisuus

 Tapaan sinut kahden kesken puolentoistatunnin ajan ulko- tai sisätiloissa, jonka aikana keskustelemme rennossa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä matkastasi, tulevasta synnytyksestä ja esimerkiksi toiveistasi synnytyksesi ja vanhemmuuden suhteen. Valokuvaan sinua tapaamisemme ajan herkkää vaistoani kuunnellen ja sinua lempeästi kannustaen ja tukien. Valokuvien kautta haluan tallentaa sinulle muistoksi sen upeuden, voiman ja valon mikä kasvaa sisälläsi vauvasi mukana ennen synnytystä ja vanhemmaksi syntymistä. Intentioni on voimaannuttavan valokuvauksen myötä tarjota sinulle hetken ja tilan, jossa voit pysähtyä itsesi, kasvusi ja muutoksesi äärelle, löytää yhteytesi muuttuvaan itseesi uudestaan ja voimaantua löydöksistäsi ennen synnytystä.

Voimaannuttava raskausajan valokuvauksen hinta sisältää 5 parasta kuvaa valmiiksi muokattuna sähköpostiisi.

Pyydä portfoliota.

160 euroa (sis. alv 24%)

Voimaannuttava synnytysvalokuvaus

Neljän viikon synnytyspäivystys

Läsnäolo ja valokuvaus koko synnytyksen ajan

Parhaat kuvat muokattuna sähköpostiin

 Tapaan sinut ennen synnytyspäivystyksen alkamista ja keskustelen kanssasi toiveistasi koskien synnytysmatkasi valokuvausta. Päivystän neljän viikon ajan lasketun aikasi ympärillä synnytyksen käynnistymistä ja synnytyksen käynnistyessä saavun välittömästi luoksesi pysyen rinnallanne kunnes vauvanne on muutaman tunnin ikäinen. Synnytyksen aikana pysyn synnytyskuplasi reunoilla ja ympärillä, tuoden lisäturvaa ja vahvistusta samalla tallentaen perheellesi muistoksi teidän ainutlaatuisen synnytysmatkanne ja vauvanne syntymän. Olen taitava häviämään näköpiiristä onnistuen kuitenkin saamaan muistoksi pieniä yksityiskohtia ja tunnelman. Jos sinulla ei ole synnytysdoulaa mukanasi, voin mahdollisuuksien mukaan doulata sinua valokuvauksen ohessa, jos tilanne sen sallii ja toivot sitä.

Voimaannuttava synnytysvalokuvaus sisältää parhaat kuvat valmiiksi muokattuna sähköpostiisi.

Pyydä portfoliota.

Voimaannuttava lapsivuodeajanvalokuvaus

Kahden tunnin voimaannuttava valokuvaus vauvan ollessa alle 2 kk vanha

5 parasta kuvaa muokattuna sähköpostiin

Lisäkuvien ostomahdollisuus

 Tapaan sinut ja perheesi kahden tunnin ajan kotinne rauhassa, jonka aikana keskustelemme rennossa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä matkastanne ja esimerkiksi toiveistanne vanhemmuuden suhteen. Valokuvaan sinua ja perhettäsi tapaamisemme ajan herkkää vaistoani kuunnellen ja teitä lempeästi kannustaen ja tukien. Valokuvien kautta haluan tallentaa teidän perheellenne muistoksi sen upeuden, voiman ja valon mikä on syntynyt näkyväksi vauvanne mukana kun olette tulleet vanhemmiksi. Intentioni on voimaannuttavan valokuvauksen myötä tarjota teidän uudelle perheelle hetken ja tilan, jossa voitte pysähtyä itsenne ja toistenne äärelle, antaa uuden yhteyden syntyä ja vahvistua välillänne ja voimaantua uudesta muutoksesta ja vanhemmaksi syntymisestä. Voimaannuttavassa lapsivuodeajanvalokuvauksessa voidaan kuvata pelkästään vauvaa ja/tai synnyttäjää ja vauvaa ja/tai toista vanhempaa ja vauvaa ja/tai koko perhettä, aivan miten perhe itse toivoo. Valokuvauksen ohessa voin tarjota mahdollisuuksien mukaan imetystukea, jos tilanne sen sallii ja toivotte sitä.

Voimaannuttava lapsivuodeajanvalokuvauksen hinta sisältää 5 parasta kuvaa valmiiksi muokattuna sähköpostiisi.

Pyydä portfoliota.

190 euroa (sis. alv 24%)

Katso myös nämä

Elina Palosaari

luonnollinenalku@gmail.com

 

Arwokas - aikuisten ja lasten hyvinvointitila

Puistokatu 18, Turku

Turku, Lohja, Helsinki ja etäpalvelut

Luonnollinen Alku

© Kuvat, tekstit, verkkosivut Elina Palosaari 2016-2020