raskaus-synnytys-doula-raskausoulaus-synnytysdoulaus-kotisynnytys-vesisynnytys-turku-tyks pregnancy-birth-labour-doula-turku-tyks oasis raskausjooga mammajooga pilates mari sipilä vyöhyketerapia rebozo gua sha aromaterapia waterbirth elle tens birh pool synnytysamme mother blessing seremoniajuhlat synnytyskirjallisuus

Lisäpalvelut

Luonnollinen Alku tarjoaa sinulle ja perheellesi voimaannuttavia palveluita matkasi kaikissa vaiheissa.

Vuokrauspalveluista

löydät tukea itsenäiseen synnytykseen valmistautumisessa, lääkkeettömässä kivunlievityksessä synnytyksessä ja tukea synnytyksestä palautumiseen.

Mother Blessing -seremoniajuhlat

ovat voimaannuttavat ja juuri sinun näköisesi raskauden aikana pidettävät juhlat, joissa juhlitaan matkaasi vanhemmaksi sinulle rakkaiden ihmisten kanssa. Mother Blessing -seremoniajuhlat ovat ihana vaihtoehto perinteisille vauvakutsuille eli babyshower -juhlille.

Voimaannuttava valokuvaus

on nimensä mukaan voimaannuttamiseen, vahvistamiseen ja yhteyden luomiseen keskittyvää valokuvausta raskauden aikana, synnytyksessä tai synnytyksen jälkeen lapsivuodeaikana vauvan ollessa alle 2 kuukautta vanha.

Juuren verso -istukkaprintti

on voimaannuttava taideteos sinun ja vauvasi yhteyden ja hyvinvoinnin mahdollistaneesta elämänpuusta eli istukasta. Juuren verso -istukkaprintti on ihana lahja, joka juhlistaa ikuistaen ensimmäisten yhteisten kuukausienne aikana kokemanne rakkauden.

Katso myös nämä

Elina Palosaari

Doula, Gentle Bio-Energetics -hoitaja, valmentaja,

valokuvaaja

Luonnollinen Alku

Puistokatu 18, Arwokas-hyvinvointitila

040 1441 973 

luonnollinenalku@gmail.com

Turku, Lohja, Helsinki ja etäpalvelut

© 2016-2020  Elina Palosaari