raskaus-synnytys-doula-raskausoulaus-synnytysdoulaus-kotisynnytys-turku-tyks pregnancy-birth-labour-doula-turku-tyks oasis jooga pilates mari sipilä vyöhyketerapia rebozo gua sha aromaterapia elle tens synnytysamme belly bind doula elina

Lempeät keskustelu- ja hoitopalvelut,

kokonaisvaltaiset raskaus- ja synnytysdoulauspalvelut

Kuvaavatko nämä lauseet sinua?

Haluat, että sinua tuetaan kaikissa toiveissasi ja tarpeissasi.

Haluat voimaantua raskaudessa ja pysyä synnytyskuplassasi matkasi ajan.

Tunnet olosi epävarmaksi raskautta, synnytystä ja vanhemmuutta koskevien valintojen edessä.

Koet olosi epämukavaksi tai pelokkaaksi synnyttää sairaalaympäristössä.

Haluat vapautua jännityksistäsi ja peloistasi, ja saada voimaannuttavan synnytyksen.

Haluat tehdä informoituja päätöksiä raskauden, synnytyksen ja synnytyksen jälkeisenä aikana.

Olet jännittynyt, kireä ja stressaantunut.

Vauvasi on perätilassa tai suunnittelet alatiesynnytystä sektion jälkeen (VBAC).

Olet uudelleensynnyttäjä ja haluat synnytyksesi olevan tällä kertaa erilainen.

Kaipaat tukea ja ihmistä, jolta kysyä sinua askarruttavista asioista.

Jos vastasit kyllä edes kerran, olen oikea tuki sinulle.

Synnyttäjä. Ota askel lähemmäksi toivomaasi synnytyskokemusta.

Raskaaksi tuleminen, synnytykseen valmistautuminen ja vanhemmaksi kasvaminen ovat ainutlaatuinen matka, jollaista toista ei ole. Raskauden aikana keho ja mieli käy läpi muutosta, joka kulminoituu syntymän jälkeiseen vauvavuodeaikaan. Tämän matkan kulkeminen vaatii meiltä paljon ja siihen on olemassa monenlaista tukea.

 

Doula on odottavan perheen tuki. Doula on koulutettu synnytysalan ammattilainen, joka tarjoaa odottavalle perheelle fyysistä, tiedollista eli informatiivista ja emotionaalista tukea raskauden, synnytyksen ja synnytyksen jälkeisenä aikana. Doula ei korvaa kumppaniasi, kätilöäsi tai lääkäriäsi vaan doulalla on oma paikkansa sinua ja kumppaniasi tukevassa tiimissä. Doula sana on kreikankieltä ja tarkoittaa 'naista, joka palvelee '. Doula on tukijasi, auttajasi, palvelijasi ja sisaresi. Perinteisesti doula on nähty portinvartijana ja suojelijana, joka tukee ja opastaa odottavaa eteenpäin raskauden aikana kohti synnytystä ja auttaa perhettä löytämään heidän näköisen alun vanhemmuuteen tukien perhettä heidän omissa valinnoissaan. Doula ei tee päätöksiä perheen puolesta tai suorita lääketieteellisiä toimenpiteitä vaan tukee perhettä oman tien löytämisessä. Jokainen ansaitsee saada doulan tuekseen matkalleen ja hyötyy doulan tarjoamasta jatkuvasta tuesta ja läsnäolosta riippumatta synnytystavasta tai siitä käyttääkö lääkkeellistä kivunlievitystä synnytyksen aikana. Odottavan kumppani hyötyy yhtälailla suuresti doulan läsnäolosta raskauden, synnytyksen ja synnytyksen jälkeisenä aikana.

Doulana työskentelen suoraan sinulle tukien sinua, jotta voit luottaa itseesi ja saada itsesi näköisen luonnollisen alun. Tarjoan lempeää keskustelutukea, Gentle Bio-Energetics™ -kehoterapiahoitoja ja syvärentouttavia hoitoja, joilla voimme tasapainottaa kehoasi raskaanaoleville, synnyttäneille, lapsille ja aikuisille. Raskaanaoleville tarjoan raskausdoulauspaketteja, joissa yhdistyvät doulauksen, valmennuksen hyödyt yhdessä hemmotteluhoitojen kanssa. Synnyttäjille tarjoan kokonaisvaltaisia synnytysdoulauspaketteja, joissa yhdistyvät edellä mainitut yhdessä synnytyksen aikana tarjottuun tukeen.

 

Doulaan kotisynnytyksissä Turussa ja Turun lähialuilla, Turun yliopistollisessa keskussairaalassa (TYKS), Lohjan sairaalassa, Jorvin sairaalassa ja naistenklinikalla. Kaikki raskaus- ja synnytysdoulaus palveluni ovat saatavilla Turussa ja lähikunnissa. Raskausdoulauspalvelut ovat saatavilla myös internetin välityksellä etänä. Lisätietoja eri palvelupaketeista löydät alta.

Otathan suoraan yhteyttä minuun, jos sinulla herää kysymyksiä, niin katson miten voin auttaa.

Katso myös nämä

Elina Palosaari

Doula, Gentle Bio-Energetics -hoitaja, valmentaja,

valokuvaaja

Luonnollinen Alku

Puistokatu 18, Arwokas-hyvinvointitila

040 1441 973 

luonnollinenalku@gmail.com

Turku, Lohja, Helsinki ja etäpalvelut

© 2016-2020  Elina Palosaari